Antioksidantas

Visos temos
Antioksidantas Gamintojo nuotr./Chemijos laboratorijoje

Antioksidantas – maisto priedai, kurie pailgina maisto produktų vartojimo laiką, apsaugodamos nuo oksidacijos. Antioksidantai taip pat pagerina maisto produktų skonį ir išvaizdą. Jie įsiterpia į autooksidacines reakcijas, sudaro patvarius junginius su maisto medžiagomis ir neleidžia toliau oksiduotis maisto produktui.

Moteris.
Reklama

Natūralumo siekis: kaip išlaikyti odos jaunystę be injekcijų?

Miglė Kaušikienė / Moteris
Reklama

Jaunystę padedantys išsaugoti antioksidantai: mokslininkė atskleidžia, kokia jų nauda sveikatai bei grožiui

Kas išduoda, kad organizmui gali trūkti antioksidantų?

Kaip antioksidantai prisideda prie imuninės sistemos stiprinimo?

Bananų žievelių miltai

Netikėtas bananų žievių panaudojimas virtuvėje: išbandžiusieji negalėjo patikėti

Antioksidantai

Antioksidantų įtaka mūsų sveikatai bei grožiui: kas išduoda, kad jų mums trūksta?

Laboratorija

Mokslininkas N.Čėnas – kodėl svarbu tirti kseniobiotikus ir kodėl reikia skeptiškai žiūrėti į antioksidantų papildus

Moteris

Norite atitolinti senatvę? Štai ką turėtumėte valgyti, o ko atsisakyti

Moteris valgo salotas

8 žalumynai ir salotos, kurių turėtume valgyti kasdien

Moliūgų latė

Ne tik skanu, bet ir naudinga sveikatai – 8 moliūgų privalumai