Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-12-30 10 val.
kepta antis

Su pastarnokais kepta šventinė antis

Kepta antis

Šventėms kepame antį: bus paprasta, jei laikysitės šių taisyklių

Kepta antis

Vincento Sako rekomenduojami šventiniai antienos receptai: nuo senoviškų iki šiuolaikinių

Kepta antis

Editos šeimos receptas Kalėdoms – vyšninė antis

Kepta antis

Astos pasiūlymas šventėms: tradiciškai kepta antis, įdaryta grikių kruopomis

Kepta antis

Vitalijos lengvai paruošiama antis Kalėdoms

Renata Ničajienė ir jos ruoštas šventinis patiekalas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: kepta antis su džiovintomis slyvomis ir balzamiko padažu

Kalėdinių skanėstų dvejetas

Lietuviškų patiekalų duetas Kalėdoms: kepta antis su grikiais ir aguonų vyniotinis

Kepta antis

Sveikiname pirmuosius ančių laimėtojus!