Apkepai

Visos temos
Apkepai Varškės apkepas

Apkepai – patiekalai, dažniausiai kepami orkaitėje. Gali būti gaminami iš daržovių, mėsos, varškės, makaronų, kt. Taip pat gali būti saldūs apkepai, gaminami iš įvairių vaisių ar uogų.

 

Maltos jautienos apkepas „Moussaka“ su cukinijomis

Vaidos maltos jautienos apkepas „Moussaka“ su cukinijomis – sušildys ir suteiks komforto

Lėtai virtos anties krūtinėlės apkepas

Anties krūtinėlės apkepas nepaliks abejingų: tokį ragausite pirmą kartą

Varškės apkepas

Skaniausias varškės apkepas: egzotiškų natų suteiks slaptas ingredientas

Pupelių apkepas su ryžiais

Pupelių apkepas su ryžiais: sotu ir paprasta!

Salotos su moliūgais

15 karališkų patiekalų su moliūgais: pasimėgaukime

Varškės apkepas

Varškės apkepas – šeimos mėgstamiausias: 3 nauji rudeniški variantai

Apekpas

Sotus cukinijų troškinys – išmėginkite ir nesigailėsite

Vištienos ir makaronų apkepas

Vištienos ir makaronų apkepas: skaniausias, koks tik gali būti

Kotryna Starkienė, kruasanų apkepas

K.Starkienė atskleidė ypatingo kruasanų apkepo receptą: užtruksite akimirką, džiaugsis visa šeima