Naujienos ankstesnės nei 2017-11-28 10 val.
Masala chai

Tobulas gėrimas ilgiems vakarams: kaip ruošti indišką „masala chai“?

Arbata su priedais

Tyrimas atskleidė, kuo lietuviai skanina arbatą. Eksperto vertinimas, kas tinka, o kas ne

Seržas Gandžumianas, Jurga Lago ir Nora Lapinskienė

Seržas Gandžumianas jau 20 metų vietoj kavos mėgaujasi žaliąja arbata

Žolelių arbata

Kokią arbatą vertina šiuolaikiški miestiečiai ir patyrę žolininkai? Žolininkės J.Balvočiūtės komentaras

Moteris geria arbatą.

Kaip ruošti ir gerti skirtingų rūšių arbatą? V.Kurpienės komentaras

Arbata

Žinovo patarimai apie arbatą: kaip išsirinkti, tinkamai paruošti ir laikyti

Arbatos puodelis

Iš rinkos surenkama pesticidais užterštų arbatžolių partija

Pusryčiaujanti moteris

Kai reikia žvalumo, bet nesinori kavos: ką valgyti ir gerti?