„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Artišokas (daržovė)

Visos temos
Artišokas (daržovė) Artišokai su padažu

Artišokas  – astrinių (Asteraceae) šeimos artišokų (Cynara) genties augalas. Dvimetis augalas. Lapai dideli, plunksniški, žiedynas mėlynos spalvos. Žydi paprastai antraisiais metais.

Kepti artišokai

Ar mokate paruošti artišoką namuose? Jei ne, pravers maisto tinklaraštininkės patarimai

Pica

Pica su žalumynais ir rikota: kai norisi kažko pavasariško

Makaronų patiekalas

Tiks greitai vakarienei, pietų dėžutei ar piknikui: makaronai su konservuotomis gėrybėmis

Tapas su konservuotais artišokais ir ančiuviais

Pasaulis lėkštėje: šventėms – tapas su konservuotais artišokais ir ančiuviais

Kepti artišokai

Gražūs ir skanūs artišokai: kaip juos ruošti ir su kuo valgyti?

Kepti artišokai

Lietuviai įsidrąsina gaminti iš artišokų: paprastutis, bet puikus receptas ir patarimai

Tinklaraštininkė ir jos kepta kesadilija

„O ką skanaus“ receptas: pusryčių kesadilija su artišokais ir smidrais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žiema be kalorijų. Artišokas žydiškai, kalafioras – itališkai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošta artišokų šaltsriubė

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: artišokų kotų šaltsriubė ir įdaryti artišokai