Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artišokas (daržovė)

Visos temos
Artišokas (daržovė) Artišokai su padažu

Artišokas  – astrinių (Asteraceae) šeimos artišokų (Cynara) genties augalas. Dvimetis augalas. Lapai dideli, plunksniški, žiedynas mėlynos spalvos. Žydi paprastai antraisiais metais.

Pica

Pica su žalumynais ir rikota: kai norisi kažko pavasariško

Makaronų patiekalas

Tiks greitai vakarienei, pietų dėžutei ar piknikui: makaronai su konservuotomis gėrybėmis

Tapas su konservuotais artišokais ir ančiuviais

Pasaulis lėkštėje: šventėms – tapas su konservuotais artišokais ir ančiuviais

Kepti artišokai

Gražūs ir skanūs artišokai: kaip juos ruošti ir su kuo valgyti?

Kepti artišokai

Lietuviai įsidrąsina gaminti iš artišokų: paprastutis, bet puikus receptas ir patarimai

Tinklaraštininkė ir jos kepta kesadilija

„O ką skanaus“ receptas: pusryčių kesadilija su artišokais ir smidrais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žiema be kalorijų. Artišokas žydiškai, kalafioras – itališkai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošta artišokų šaltsriubė

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: artišokų kotų šaltsriubė ir įdaryti artišokai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei cimarolo romanesco rūšies artišokai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: atsiprašykime artišoko, kad nesupratome: gražus, sveikas, erotiškas