„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Audrius Bružas

Visos temos
Audrius Bružas Audrius Bružas

Audrius Bružas – 1979 m. gimęs Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius. A.Bružas yra vaidinęs spektakliuose „Trys seserys“, „Švelnumas“, „Revizorius“ ir daugelyje kitų. Aktorius taip pat vaidino populiariuose televizijos serialuose „Garbės kupa“ ir „Gedimino 11“ bei kino juostose „Ponas Pimpis“, „Lietuviškos grožybės“. A.Bružas taip pat dalyvavo televizijos improvizacijų šou „Pagauk kampą“, LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ (kartu su partnere Karina Krysko) bei parodijų laidoje „Dar pažiūrėsim“.

Audrius Bružas, Viačeslavas Mickevičius-Slavka

Audrių Bružą pribloškė žinomo kolegos būstas: „Man sunku patikėti, kad čia tavo namai“

Audrius Bružas

Audrius Bružas stos į kovą ringe: „Bus arba mano paskutinė kova, arba – triuškinanti pergalė“

Audrius Bružas

A.Bružas parduoda savo butą prabangiame Vilniaus rajone: kaina – įspūdinga, interjerą kūrė pats

Audriaus Bružo nuotykiai Stambule

Netikėtos A.Bružo patirtys Stambule: išgyventas skausmas ir V.Baumilos „Kunigunda“ Turkijos bare

Leo ir Bružo kelionė į Sardiniją

Leo ir Bružo kelionė į Sardiniją pažymėta nuotykiais: laikas su turtuoliais ir ketinimai parduoti sielą

Leonardo Pobedonoscevo ir Audriaus Bružo kelionė į Riminį

Itališki Leo ir Bružo nuotykiai Riminyje: Fellini praminti takai ir princesės Dianos pamėgtas viešbutis

Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas lankėsi Luksore

Luksore apsilankęs L.Pobedonoscevas susidūrė su nesėkme: „Mano svajonės liks užmarštyje“

Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas

A.Bružo savaitgalis Bukarešte – apartamentuose už 2000 eurų parai: čia gyveno Robbie Williamsas

Leonardas Pobedonoscevas su šeima

L.Pobedonoscevas su šeima Malaizijoje vos išvengė nelaimės: „Kūnas drebėjo visą likusią dieną“