Avies pienas

Visos temos

Avies pienas – naminės avies  pienas. Šiais laikais pats pienas geriamas gana retai, tačiau iš jo plačiai gaminami pieno produktai. Gerai žinomi avies pieno sūriai yra graikų feta, prancūzų rokforas, ispanų mančegas, itališki Pecorino Romano (it. pecora 'avis'), Pecorino Sardo ir Ricotta.

Kuo skiriasi augalinis ir karvės pienas
Reklama

Kuo skiriasi karvės pienas nuo augalinio: saldainyje „Kregždutė“ kregždutės nėra – taip ir čia

Sūrininkas Valdas Kavaliauskas

Sūrininkai kviečia į naują renginį: papasakojo, ką labiausiai mėgsta tautiečiai

Įvairių rūšių pienas

Virtuvės abėcėlė: kuo ypatingos įvairios gyvūninio ir augalinio pieno rūšys?

Ekologinis Jusių ūkis

Iš miesto – į kaimą auginti galvijų, avių ir ožkų

„Slow Cheese“ paroda stebina sūrių įvairove

Geriausi pasaulio sūriai? Tik iš šviežio pieno

Pienas

Karvių Europoje mažėja, tačiau pieno – vis daugiau