Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-07-06 13 val.
„Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

„Aurimėlio virtuvė“: itališki pyragėliai „Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

Migdoliniai keksiukai su avietėmis

„Aurimėlio virtuvė“: minkšti migdoliniai keksiukai su avietėmis

Mėlynių ir varškės desertas - „terrine“

Varškės ir sezoninių uogų bei vaisių draugystė: 15 receptų

Keksiukai su uogomis

30 receptų, vertų išbandyti rugpjūtį: nuo baklažanų troškinio iki keksiukų su serbentais

Verdamas uogų padažas

Ar dar apsimoka virti uogienę: uogos brango ir 70 proc., stiklainių kainos verčia aiktelėti

Medlieva (ameliankis)

Agronomas T.Gurskas pataria: 3 retesnės uogų rūšys, kurias verta išmėginti

Braunis su avietėmis

„Aurimėlio virtuvė“: braunis su avietėmis

T.Gurskas pataria, kokias uogas rinktis

Agronomas T.Gurskas pataria: kokias uogas auginti, kad visą sezoną būtų derliaus

Tiramisu su avietėmis

Gardusis avietinis tiramisu: vos keli žingsniai, kad diena taptų saldesnė