Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-03-20 9 val.
Smegenys

Išvardijo, kuo turime maitinti savo smegenis

Tinklaraštininkai ir jų ruošti „burgeriai“

„Vegan Pipiro“ receptas: „burgeriai“ su avinžirnių kepsneliais

Falafeliai su humusu ir sezoninėmis daržovėmis

Kotletų konkurentai – avinžirnių maltinukai falafeliai. 3 receptai pirmai pažinčiai

Tinklaraštininkai ir ruoštas veganiškas sumuštinis

„Vegan Pipiro“ receptas: „tuno“ salotų sumuštinis

Lengvas šventinis užkandis

Sveikesnės šventės: 3 lengvų patiekalų receptai nenorintiems persivalgyti

Dangira Šimašiutė ir jos kepta „socca“

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: avinžirnių miltų paplotis „socca“ su priedais

Užkandžių stalas

Idealus užkandis šventiniam vakarėliui – humusas: 5 įdomūs receptai

Nida Degutienė ir jos ruoštas humusas

Nidos receptas: dūmo skonio burokėlių humusas

Restorano „Toli Toli“ gimtadienio šventė

Restorano „Toli Toli“ receptas: humusas su džiovintais pomidorais