Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-08-22 13 val.
„Cerera Foods“ gamykla

„Cerera foods“ į kukurūzų dribsnių gamybos liniją investavo 5,3 mln. eurų

Viktorija Baltramiejūnienė užsitepusi kaukę

30 dienų su kauke: veido mankštų trenerė siūlo 4 savaičių atostogas odai

Avižinių dribsnių sausainiai

Sveikai ir skaniai: kepiniai su avižiniais dribsniais. 10 receptų

Nida Degutienė ir jos gaminti batonėliai

Nidos receptas: šokoladiniai avižinių dribsnių „miusli“ batonėliai

Saldumynai.

Iš pažiūros sveiki produktai gali būti tikros cukraus bombos: A.Unikauskas įvardijo, ko vengti

Julija Steponavičiūtė ir jos virta kreminė avižinė košė

„KitchenJulie“ receptas: kreminė avižinė košė su cinamonu ir migdolų sviestu

Tinklaraštininkai ir jų gaminti batonėliai

„Vegan Pipiro“ receptas: saldūs avižinių dribsnių batonėliai be glitimo

Julija Steponavičiūtė ir jos ruošta granola

„KitchenJulie“ receptas: granola su riešutų sviestu

Tinklaraštininkai ir jų gaminti energijos rutuliukai

„Vegan Pipiro“ receptas: energijos rutuliukai su datulėmis ir saulėgrąžomis