„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2020-11-20 13 val.
Kepti kopūstai

Sekant senosiomis tradicijomis: ant šventinio Žolinės stalo – kopūstų patiekalai. Receptai

Balandėliai

„Karantino kuchnia“: Dietiškesni balandėliai su grikiais ir „tušonke“

Lazanija su varške ir špinatais

10 originalių nesaldžių patiekalų su varške: nuo balandėlių iki picos

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališki balandėliai? Violetiniai! Apelsinų insalata – kraujo spalvos

“Garbanoti” balandėliai

Savaitgalio pietums – lietuvių mėgstami balandėliai: 9 klasikiniai ir egzotiškesni receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vištiena ir kopūstu

Balandėliai kitaip: sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vištiena ir kopūstu

Balandėlių gaminimas

Šimtmečio receptas. Balandėliai, kuriuose nėra mėsos ir ryžių

„Zanavykų ragaučiaus“ patiekalai

„Zanavykiškas ragaučius“: patiekalai, kuriuos būtina paragauti Šakių krašte