„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2023-02-06 9 val.
Balandėliai

Balandėlių klasika ir įdomios gudrybės: pataria 3 profesionalūs kulinarai

Sraigės formos balandėliai su triušiena

„Aurimėlio virtuvė“: sraigės formos balandėliai su triušiena

Balandėliai su antiena ir džiovintomis slyvomis

„Aurimėlio virtuvė“: balandėliai su antiena ir džiovintomis slyvomis

Tradiciniai balandėliai su virtomis bulvėmis
Reklama

Šimtai variacijų ir vienas tradicinis skonis – balandėlių su virtomis bulvėmis receptas

Triušienos tinginio balandėliai

„Aurimėlio virtuvė“: triušienos tinginio balandėliai

“Garbanoti” balandėliai

Balandėliai – ir tinginiams, ir darbštuoliams: 10 receptų

Ieva Zasimauskaitė

Vegetariškai su I.Zasimauskaite: balandėliai, kuriems neprireiks mėsos

Maltos mėsos ir kopūstų apkepas

Tiks mažiems ir dideliems: tinginių balandėliai, arba maltos mėsos ir kopūstų apkepas

Balandėliai

Ekspertė atskleidžia 5 balandėlių gamybos gudrybes ir dalinasi receptais