Balzaminis actas

Visos temos
Balzaminis actas (it. aceto balsámico) – tai vertingiausia maistinio acto rūšis. Nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir vertinamas gurmanų.
Virtuvės šefas siūlo Kūčioms pasigaminti patiekalą su bebro uodega

Kuchmistras šventėms rekomenduoja pasigaminti ne tik lydeką, bet ir bebro uodegą

Asociatyvi nuotr. ir Guoda Azguridienė

Acto rūšys: kaip tinkamai naudoti ir kuris tas geriausias?

Kiaulienos šašlykai

Šių šašlykų marinatui reiks pagardo, kuris užsibūna spintelėse. Rezultatas nuostabus!

Įvairūs padažai

12 padažų, prieskonių ir pagardų, kurių visada vertėtų turėti savo virtuvėje

Bulvės su garstyčiomis

2 bulvių su netikėtais priedais receptai: gardiname garstyčiomis ir balzaminiu actu

Garstyčių-acto salotų užpilas

Virtuvės abėcėlė: acto įvairovė ir gidas, kam kiekvieną jų naudoti

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Penki objektai ant stalo, arba Kaip perprasti restoraną

Natūrali kosmetika

Netikėti produktai, kurie gadina jūsų dantų spalvą