VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+1°
Kaunas
+2°
Klaipėda
+3°
Šiauliai
+2°
Panevėžys
+1°
Alytus
+1°
Mažeikiai
+2°
Utena
+1°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Balzaminis actas
Visos temos
Balzaminis actas
(it. aceto balsámico) – tai vertingiausia maistinio acto rūšis. Nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir vertinamas gurmanų.
Kuchmistras šventėms rekomenduoja pasigaminti ne tik lydeką, bet ir bebro uodegą
Išsaugota
Acto rūšys: kaip tinkamai naudoti ir kuris tas geriausias?
Išsaugota
Šių šašlykų marinatui reiks pagardo, kuris užsibūna spintelėse. Rezultatas nuostabus!
Išsaugota
5
„Karantino kuchnia“: kepenėlės balzaminiame padaže
Išsaugota
12 padažų, prieskonių ir pagardų, kurių visada vertėtų turėti savo virtuvėje
Išsaugota
2 bulvių su netikėtais priedais receptai: gardiname garstyčiomis ir balzaminiu actu
Išsaugota
Virtuvės abėcėlė: acto įvairovė ir gidas, kam kiekvieną jų naudoti
Išsaugota
Paulius Jurkevičius: Penki objektai ant stalo, arba Kaip perprasti restoraną
Išsaugota
Netikėti produktai, kurie gadina jūsų dantų spalvą
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius