Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Braškės

Visos temos
Braškės Braškės

Braškės Lietuvoje žydi gegužės ir birželio mėn. Braškės veda raudonas saldžias uogas, kuriose gausu organizmui naudingo vitamino C.

Iš braškių uogų verdami kompotai, uogienės, džemai, gaminami saldainiai, vynas ir t. t.

Natūralių grožio priemonių šalininkės braškes naudoja ir veido kaukėms.

Kėdainietė pasakojo negalinti atsistebėti tuo, kad jos darže lapkritį ėmė ir pražydo keli uogakrūmiai.

Lapkritis, o kėdainietės darže sirpsta braškės ir žemuogės

Parodos „Braškytė“ plakatas

Atidaroma paroda kukliai uogai, saldžiam vasaros simboliui – braškei

Braškių tortas

Šviežių braškių pyragas – paprastas vasaros stebuklas

Varškės desertas su braškėmis

Varškės kremo desertas su braškėmis: spalvingas ir skanus

Braškių kainos Palangoje

Palangos turistus nustebino „kosminės“ braškių kainos: prekeivė aiškina – pigiau tik ten, kur nelietuviška

Riešutų sviesto ledai

Sveiki ir beprotiškai gardūs: 3 naminių ledų receptai

Varlės braškėse

Ekologė patarė, kaip gelbėtis nuo uogas ryjančių sraigių ir šliužų

Braškių kokteilis

Braškių kokteilis: atgaivins karštą dieną

Pyragas su braškėmis

Pyragas su braškėmis: skaniausias atradimas