„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Briuseliniai kopūstai

Visos temos
Briuseliniai kopūstai Briuselio kopūstai

Briuseliniai (briuselio) kopūstai (lot. Brassica oleracea var. gemmifera) – bastutinių (Brassicaceae) šeimai priklausanti daržovė. Augalas dvimetis. Stiebas vidutinio aukščio. Dauguma lapų susitelkę jo viršutinėje dalyje. Visų lapų pažastyse susidaro nedidelės gūželės, naudojamos maistui.

Briuseliniai kopūstai

Briuseliniai kopūstai su traškia šonine ir spanguolėmis

Kepti briuseliniai kopūstai

Briuselio kopūstai: kaip ruošti, su kuo derinti ir kodėl jie taip vadinasi?

Daržovės

Raudonos ar žalios daržovės – kurioms verta suteikti pirmenybę?

Garnyrui – virti ir apkepti briuseliniai kopūstai

Tobulas derinys: kepti briuseliniai kopūstai su datulėmis ir graikiniais riešutais

Daržovių sriuba.

Citrina turi rimtų varžovų: kokiuose vaisiuose ir daržovėse gausu vitamino C?

Kepti briuseliniai kopūstai

Užkandžiui ar garnyrui – pakepinti briuseliniai kopūstai su riešutais

Pjaustomi briuseliniai kopūstai

7 naudingi faktai apie briuselinius kopūstus: kaip pirkti, laikyti ir ruošti

Kopūstų sriuba

Žiediniai, briuseliniai, gūžiniai kopūstai ir brokoliai: 15 šildančių sriubų receptų

Įvairių rūšių kopūstai

Virtuvės abėcėlė: galvą sukanti kopūstų įvairovė ir 12 receptų