Naujienos ankstesnės nei 2021-01-08 19 val.
„Karantino kuchnia": mėsa prancūziškai

„Karantino kuchnia“: mėsa prancūziškai, arba Kiauliena bulvių pataluose

Nida Degutienė ir jos keptos „sušukuotos“ bulvės

Nidos receptas: „sušukuotos“ bulvės – nuostabus garnyras prie mėsos ar žuvies

Iš proto varantis apskrudusių bulvių skonis: prancūziškas Julijos sluoksniuotis su žolelėmis

Iš proto varantis apskrudusių bulvių skonis: prancūziškas Julijos sluoksniuotis su žolelėmis

Salierų tyrė ir marinuoti burokėliai dera prie kotleto

Virtuvės šefas siūlo 3 garnyrus, kurie leis naujai įvertinti bulves, salierus ir burokėlius

„Karantino kuchnia“: Bulvių salotos

„Karantino kuchnia“: alternatyva prekybcentrių mišrainėms – bulvių salotos dviem būdais

Sriuba su žuvimi

Jaukiai vakarienei – bulvių ir porų sriuba su trumpai apkepta skumbre

„Karantino kuchnia“: Liono bulvės ir sūriu įdaryti veršienos kotletai

„Karantino kuchnia“: keptos bulvės Liono stiliumi su sūriu įdarytais veršienos kotletais

Lašiša, bulvės ir krapai

Greitiems pietums ar vakarienei: apkeptos bulvės su rūkyta lašiša ir krapais