Naujienos ankstesnės nei 2013-02-04 21 val.
 Birutė Imbrasienė ir Gražina Kadžytė

Kulinarijos paveldo fondo vadovė Birutė Imbrasienė: „Populiariausias patiekalas Kovo 11-ąją ir Vasario 16-ąją – cepelinai“

Cepelinai

Gargžduose norima statyti paminklą cepelinams

Cepelinai

Tarkuotų bulvių tyrėje cepelinams ruošti – per didelis konservantų kiekis

„Bulvė milžinė“

Angliška „Bulvė milžinė“ – mainais į lietuviškų didžkukulių receptą

Trispalviai cepelinai

Europos čempionato Lietuvoje proga sukurti Trispalvės spalvų cepelinai

Renginio akimirka

Lieknoji Ieva Stasiulevičiūtė: galiu valgyti negalvodama ką ir kiek

Renginio akimirka

Baikerių valgiu tapo cepelinai