Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2013-08-06 17 val.
Jautienos ir cukinijų kotletai

Vietoj kotleto – karamelizuotas burokas

Su besisvečiuojančia mama

Prancūzės atradimai Lietuvoje: savanorystė, gamta ir cepelinai

Elžbieta

Emigrantų vaikams stebuklas Lietuvoje – cepelinai

Gatvės stilius

Palanga pasitinka vasarą: kiek kainuoja papietauti kurorte

Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas: „Lietuvos kulinarinis paveldas – didžkukuliai ar elnias paauksuotais ragais?“

Žemaičių blynai su mėsa

Kovo 11-ajai – lietuviškas valgiaraštis

Bulviakasis

Antanas Astrauskas: Bulvės (Lietuvos kulinarinio paveldo apybraižos)

 Birutė Imbrasienė ir Gražina Kadžytė

Kulinarijos paveldo fondo vadovė Birutė Imbrasienė: „Populiariausias patiekalas Kovo 11-ąją ir Vasario 16-ąją – cepelinai“