Naujienos ankstesnės nei 2018-03-17 17 val.
Renginio akimirka

Cepelinų dieną – 4 įdomūs jų receptai: su varške, morkomis, jautiena ir grybais

Cepelinai

Belaukiant cepelinų dienos – 5 netikėtų jų įdarų receptai: tiks ir silkė, ir morkos, ir obuoliai

Orkaitėje keptos bulvės

V.Kurpienė: trys svarbios taisyklės padės išsaugoti bulvėse vertingas medžiagas

Palangoje ramu – vieni gaudo grundalus, kiti pirmą kartą lenda į geliančią Baltiją

Palanga tradiciškai: kiek kainuoja cepelinai ir kas užeina į „Salūną“

Lietuvos prisistatymas Astanoje

Lietuvių stendas „Expo“ Astanoje už 1,7 mln. eurų – be cepelinų, bet su silkių ledais

Viduramžių stalas

Šafranas ir kastruoti gaidžiai: ką XVI a. valgė Lietuvos aukštuomenė?

Cepelinai

Kulinarijos žinovai: tradicinis lietuvių patiekalas – ne cepelinai, o kastruotas gaidys

Vilnius

Vokiečiams Lietuva asocijuojasi su Vilniumi, Kuršių nerija ir cepelinais

Šiaulių šokolado muziejuje - nežabotą tarpukario dizainerių fantaziją

Turistų upė iš Latvijos nesenka – į Šiaulius jie užsuka ir apsipirkti