Naujienos ankstesnės nei 2021-02-07 9 val.
Veganiškos tradicinių lietuviškų patiekalų interpretacijos

Iššūkis „Veganiška savaitė“: lietuviškų patiekalų veganiški variantai. 9 receptai

Kaip estai virė cepelinus, o Vytaras Radzevičius kimšo estiškas kraujines dešras

Kaip estai virė cepelinus, o Vytaras Radzevičius kimšo estiškas kraujines dešras

Kepti cepelinai

Orkaitėje keptų „princesių cepelinų“ receptas: išbandykite!

Maistas Palangoje

Maisto Palangoje tendencijos: šaltibarščiai – net seniau jų vengusio restorano meniu, su cepelinais konkuruoja sušiai

Žydiški patiekalai

Kulinarinis litvakų paveldas – ne tik beigeliai: kokie dar mums įprasti patiekalai atkeliavo iš žydų virtuvės?

Švilpikai

Savaitgalio pietums – lietuviškas patiekalas: nuo virtinukų iki kugelio

Cepelinai

Idėjos cepelinų mėgėjams: ką daryti, jei liko vakarykščių?

Mindaugas Mickevičius-Mino, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Saulius Skambinas

Žinomi žmonės švenčia tarptautinę cepelinų dieną: mokėsi jų gaminimo subtilybių