Naujienos ankstesnės nei 2022-04-22 14 val.
Cepelinai

Cepelinų diena: paprasti, bet svarbūs patarimai ir keli patikrinti receptai

Renginio akimirka

3 cepelinų variacijos: veganiški, su varške ir mėtomis bei saldūs bulvinukai

Riccardo Pinna restorane „Kmynas ir vynas“

Londone garsenybes aptarnaujantis italas pamilo lietuvę ir sukūrė meniu jos tėvų restoranui Kaune

„Žemaičių ąsočio“ cepelinas su mėsa

Ekspertė primena cepelinų virimo gudrybes ir klasikinį receptą

Raminta Bogušienė

R.Bogušienė apie produktų derinimą: ypač dėmesį atkreipkite į tarkuotų bulvių patiekalus

Lietuvos cepelinų virimo čempionatas Gargžduose

Lietuvos cepelinų čempionatas: originalūs įdarai ir apie 1000 cepelinų

Cepelinai

Palangoje – cepelinai už vakciną: norinčiųjų pasiskiepijus pavalgyti netrūksta

Zosė Kalnikienė

Smuklės šeimininkė Zoselė iš Kurtuvėnų: „Dabar jaunimas cepelinų nelabai mėgsta“