Čiabata

Visos temos
Čiabata Aidos Chlebinskaitės nuotr./Tradicinė čiabata

Čiabata  – itališka balta duona, gaminama iš kvietinių miltų ir mielių. Duonos kepalas dažniausiai ištęstas, platus ir plokštokas. Čiabata yra gamina įvairių rūšių.

„Mantingos“ asortimentas

„Mantinga“ raktai į sėkmę – kokybė ir originalumas: specialiai 15min sukūrė receptą

Skonio trikampis su Julija Mazuriene

Skonio trikampis su Julija Mazuriene: kuri duona patenkins visas jusles?

Šviesi duona

Duona pasaulyje: „tigrinė“, virta garuose, o vienos tešlos sudėtį saugo įstatymas

Visadalių grūdų duona

Populiariausių pasaulio virtuvių duona: siūlome išbandyti

Lengvos vasariškos duonos užkandėlės

Vasariškos duonos užkandėlės