Citrinos

Visos temos
Citrinos Citrinos

Citrinos – rūgštūs citrusiniai vaisiai, turintys gaivų skonį ir dažnai naudojami maisto gaminime bei gėrimų skaninimui. 

Citrina taip pat naudojama kasdieniniame gyvenime: šalinant riebalus nuo paviršių ir palengvinant indų plovimą. Taip pat citrina gali būti naudojama neutralizuoti blogus virtuvės kvapus ir valyti metalinius paviršius, pašalinant rūdis ir kalkes.

Vakarienė, kvepianti citrina

Idėja vakarienei: keptas viščiukas su citrina ir žaliųjų citrinų pyragas

Citrinų pyragas

Pyragas su citrinų įdaru

Pilvo riebalai

Norite atsikratyti pilvo riebalų? Rytais gerkite šiuos gėrimus

Italas Cosimo Barranca, Šiauliuose įsikūręs su žmona Aušra, kviečia naminių ledų

Itališki ledai labai pravers šylant orams: pats metas išmokti pasigaminti namuose

Nealkoholiniai kokteiliai

Karštam vakarui – 3 gaivūs nealkoholiniai kokteiliai

Natūralios priemonės prakaitavimui mažinti

Smirdite? Naminės priemonės prastam kūno kvapui sumažinti

Skutama apelsino žievelė

Paprastos idėjos, kaip panaudoti visas citrusinių vaisių žieveles

Keksas

15 kvapnių keksų receptų šaltiems žiemos vakarams

Blyneliai

Šilkiniai varškės blyneliai su troškintais obuoliais