Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dangira Šimašiutė

Visos temos

Dangira Šimašiutė – tinklaraštininkė, aistringa kulinarijos gerbėja, jau 15-a metų gyvenanti saulėtoje Pietų Prancūzijoje. Jos maisto atradimus ir keliones galite sekti tinklaraštyje „Duok druskos“, o pernai pasirodė D.Šimašiutės knyga „Prancūzijos virtuvė“. Joje – daugiau kaip 100 receptų, supažindinančių su skirtingų regionų Prancūzijos patiekalais.

 

Dangira Šimašiutė ir jos keptas keksas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: apelsinais kvepiantis migdolinis bananų keksas

Dangira Šimašiutė ir jos kepta pynė su moliūgais, feta ir spanguolėmis

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: pikantiška pynė su moliūgais, feta ir spanguolėmis

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas patiekalas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: žuvies apkepas su bulvių košės „kepure“

Dangira Šimašiutė ir jos kepti blynai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: bananiniai avižiniai blynai su linų sėmenimis

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštos „panzanella“ salotos

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: vasariškos „panzanella“ salotos

Dangira Šimašiutė ir jos kepta cukinijų tarta su varške

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: cukinijų tarta su varške

Dangira Šimašiutė ir jos gaminti smidrai

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: smidrai su mimoza

Dangira Šimašiutė ir jos gamintos lapinio kopūsto salotos tabulė

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: lapinio kopūsto (kale) salotos tabulė

Dangira Šimašiutė ir jos gamintas patiekalas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: vištienos „cacciatore“, arba vištiena pomidorų padaže