Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-05-26 10 val.
Agurkas su medumi

Į vaikystę grąžinantys užkandžiai iš daržovių: 4 receptai

Veganiški makaronai su špinatų padažu ir žaliasis daržovių karis su bolivine balanda

„auGalingas pirmadienis“: veganiški makaronai su špinatų padažu ir daržovių karis su bolivine balanda

Berlyniečių pokalbiai vėlyvą pavasarį sukasi apie šparagus

Šparagų karštinė Berlyne: vokiečius paperka ir daržovės skonis, ir seksualumas

Grilyje keptos gėrybės

Ant grilio – ne tik mėsa: nuo daržovių ir sūrio iki deserto

Žirnių sriuba ir keptos daržovės

„auGalingas pirmadienis“: žirnių ir moliūgų sriuba su baravykais bei orkaitėje keptos daržovės

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei cimarolo romanesco rūšies artišokai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: atsiprašykime artišoko, kad nesupratome: gražus, sveikas, erotiškas

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei pankoliai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žiemos slaptažodžiai: radicchio ir finocchio. Dvi skonio ir sveikatos bombos

Salierų košė ir kepti pastarnokai bei morkos

Ką paruošti iš salierų gumbų ir pastarnokų? 10 receptų su šiomis žiemą atlaikiusiomis daržovėmis

Daržovės

Kaip paruošti daržoves, kad išliktų kuo daugiau maistingųjų medžiagų