Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-06-12 15 val.
Veganiška „Panna Cotta“

Veganiška vasara: 17 nuostabių receptų – nuo šaltibarščių iki uogų desertų

Vasariški patiekalai

30 receptų, kuriuos verta išbandyti birželį: nuo grilio patiekalų iki sezoninių skanėstų

Spalvingas pusryčių dubuo

Laimingas maistas: ką valgyti, norint jaustis gerai

Morkų pyragėliai

Ką gaminti iš pavasario sulaukusių morkų? 2 greiti receptai: šilkinė sriuba ir pyragaičiai

Savaitgalio valgiaraštis

Savaitgalio valgiaraštis: žiemą keičia pavasaris, laikas naujiems patiekalams

Brokolių sriuba

Gardi ir pikantiška sriuba vos per 20 minučių: brokolių su mėlynojo pelėsio sūriu

Saldžiųjų bulvių apkepas

Paprastas, bet puikus saldžiųjų bulvių apkepas su šalavijais

Garnyrui – virti ir apkepti briuseliniai kopūstai

Tobulas derinys: kepti briuseliniai kopūstai su datulėmis ir graikiniais riešutais

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: daržovės su tofu kreminiame padaže ir švelnus raudonųjų lęšių karis