Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-02-04 13 val.
Patiekalai savaitgaliui – ir iš mėsos, ir iš daržovių

Savaitgalio valgiaraštis: nuo rafinuotų mėsos patiekalų iki skanėstų iš daržovių

Laura Čekanavičienė neatsistebi atradimais virtuvėje, pradėjus maitintis veganiškai

Į veganinę mitybą pasukusi Laura – apie savijautos pokyčius, mėgstamiausius ingredientus ir stereotipus

Raugintos daržovės

Mokslininkė Milda Pukalskienė: kurias daržoves rinktis kalėdiniam stalui – konservuotas ar šviežias?

„Burito“ dubenėlis

Tinklaraštininkė siūlo kasdienį patiekalą, tiksiantį net pradinukams virtuvėje

Salierų tyrė ir marinuoti burokėliai dera prie kotleto

Virtuvės šefas siūlo 3 garnyrus, kurie leis naujai įvertinti bulves, salierus ir burokėlius

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: daržovių bei avinžirnių troškinys ir granola, ruošta keptuvėje

Orkaitėje kepti kopūstai

Naujas šviežių kopūstų amplua: 10 receptų, kuriuose jie nustebins

Nida Degutienė ir jos keptas daržovių apkepas

Nidos receptas: daržovių apkepas su skrudintais bazilikais

Tinklaraštininkė Jurgita ir jos virta aštri morkų sriuba

„Duonos ir žaidimų“ receptas: aštri morkų sriuba