Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiau skonio

Visos temos
Patarimai, kokį aliejų naudoti kepimui, įvairių kepinių bei patiekalų su majonezu ir aliejumi receptai.
Kepti bananai, kiniški desertai

Kiniški desertai subalansuoti žiemai: lengvi kaip debesėliai, su paslaptimi viduje

Bulvių rutuliukai

Daugiau skonio žiemos patiekalams: tegul būna ne tik gardu, bet ir šilta

Rapsų aliejus

Sotieji riebalai, riebiosios rūgštys, rafinuotas ir nerafinuotas bei kiti užrašai aliejaus etiketėse

Salotos

Ant stalo karaliauja salotos

Spurgos

Saldi dieviška pagunda

R245 straipsnio titulinis vaizdas

Kas yra aliejaus rafinavimas ir kuris aliejus – rafinuotas ar nerafinuotas – yra geresnis?

Daržovių salotos

Kaip vakarienės likučius paversti kitos dienos pietumis

Krevetės tempura tešloje

Trašku ir tiesiog tirpsta burnoje: daržovės, jūros gėrybės ir vištiena tempura tešloje

Rapsų aliejus

Rapsų aliejus – pelnytai vertas pagyrų