Naujienos ankstesnės nei 2018-08-02 21 val.
Deivydas Praspaliauskas

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 7 vieta: aukščiausias debiutas reitinge – „Amandus“

Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas santuokos recepto dar nerado: teismas išskyrė jį su žmona Milda

Deivydas Praspaliauskas ir jo keptas tortas

„100 tortų Lietuvai“: restorano „Amandus“ šefo D.Praspaliausko tortas „Marselis su burokėliais“

Restoranas „Amandus“

„iittala restoranų radaras“: ketvirtasis D.Praspaliausko dublis – „Amandus“

Deivydas Praspaliauskas ir Milda Savickaitė

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas skiriasi su žmona: „Nesame priešai ir jais nebūsime“

Deivydo Praspaliausko knygos „Aš, tu ir virtuvė“ pristatymas

Knygą pristatęs D.Praspaliauskas: „Nedirbu pagal taisykles, dažniau esu ledlaužis“

„Vilniaus gastronomijos savaitės“ nugalėtojas – sostinės restoranas „Amandus“

„Vilniaus gastronomijos savaitės“ nugalėtojas – sostinės restoranas „Amandus“