Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-09-14 12 val.
Bufetas viešbutyje

Ar išvysti patiekalą – tas pats, kas jo paragauti?

Deivydas Praspaliauskas vasarą siūlo mėgautis gurmaniškais sumuštiniais

Virtuvės šefas D.Praspaliauskas kviečia mėgautis vasariškais sumuštiniais: 2 receptai

D. Praspaliauskas Kūčių vakarienei siūlo gurmaniškus „Deluxe“ linijos patiekalus

D. Praspaliauskas Kūčių vakarienei siūlo gurmaniškus „Deluxe“ linijos patiekalus

Kalėdinio D. Praspaliausko stalo improvizacijos su „Lidl“ gurmaniška produktų linija „Deluxe“

Kalėdinio D. Praspaliausko stalo improvizacijos su „Lidl“ gurmaniška produktų linija „Deluxe“

„Amandus“ patiekalas

30 geriausių restoranų. 7 vieta: D.Praspaliausko „Amandus“ įsitvirtina sąraše išlikdamas toje pačioje vietoje

Deivydo Praspaliausko kepta duona

Šefo receptas: Deivydo Praspaliausko „Gyvenimą keičianti duona“

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Maisto įtakingųjų TOP devynetas – meniu diktuos jis

Deivydas Praspaliauskas

Deivydas Praspaliauskas bandys trečią kartą tapti geriausiu