Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-10-19 10 val.
Deivydo Praspaliausko rekomenduojama „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų linija

Su meile gaminami pieno produktai užkariavo garsaus šefo širdį

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: ravioliai su grietinėle ir špinatų padažu

D.Praspaliauskas rekomenduoja: ravioliai su grietinėle ir špinatų padažu

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: bulvių sriuba su saliamiu ir grietinėle

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: bulvių sriuba su saliamiu ir grietinėle

Jautienos rostbifas

30 geriausių restoranų Lietuvoje: restoranų patiekalų estetika lėkštėje

60f805e0241e8video_60f8059ddf591

Restorano šefas Deivydas Praspaliauskas ruošia jautienos rostbifą

Deivydas Praspaliauskas dvejus metus dirbo su DFDS komanda – kūrė į Skandinaviją ir Vokietiją plaukiojančių keltų restorano „Mare Balticum“ meniu.

Keltų keleiviams – išskirtinis šefo D.Praspaliausko kurtas meniu: karaliaus žuvis

Restoranas „Monai“

Su vasaros startu atsivėrė geriausi restoranai: kokie lūkesčiai ir kas naujo meniu?

Deivydas Praspaliauskas, Laura ir Šarūnas Mazalai, Ištvanas Kvikas

Lauko terasas atvėrė ir žinomi žmonės, nuotaikos ne tik džiugios: kliūva reikalavimai, skundžiasi oru