Naujienos ankstesnės nei 2021-11-09 11 val.
Rudeninis avižų troškinys su cinamonu

Gastronomijos savaitės dalyviai tvarų skonį atskleidžia pristatydami patiekalus su plėšytomis avižomis

Deivydo Praspaliausko receptai

D.Praspaliauskas rekomenduoja: riešutų svieste karamelizuoti ananasai

Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

D.Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

Skanėstai su grietinėle ir grietine

Restorane sunaudoja tonomis: nepakeičiama išskirtinės kokybės grietinė ir grietinėlė

norfa-kartu-su-dpraspaliauskumakaronai-su-grybu-padazu-ir-guoda-suriu

„Norfa“ kartu su D.Praspaliausku: makaronai su grybų padažu ir „Gouda“ sūriu

Deivydo Praspaliausko receptai

D.Praspaliauskas rekomenduoja: grietinėlėje troškinti sultingi jautienos kotletukai

Deivydas Praspaliauskas

Sviesto gabalėlis šefo rankose padeda sukurti šedevrus

Deivydo Praspaliausko rekomenduojama „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų linija

Su meile gaminami pieno produktai užkariavo garsaus šefo širdį

„Norfa“ kartu su Deivydu Praspaliausku: ravioliai su grietinėle ir špinatų padažu

D.Praspaliauskas rekomenduoja: ravioliai su grietinėle ir špinatų padažu