„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2022-01-13 9 val.
Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Ypatingoji brandinta jautiena su pastarnokais ir pelėsiniu sūriu: pasisekimas tvyro ore

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šefas D.Praspaliauskas – jūsų virtuvėje: leiskite sau gyventi paprasčiau

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Kaitinantis užkandis: rūkytos krevetės su pankoliais ir čoriso dešra

neprireiks-ne-pusvalandzio-sprandine-grietineles-ir-spinatu-padaze

Neprireiks nė pusvalandžio: sprandinė grietinėlės ir špinatų padaže

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

D.Praspaliauskas pristato: Kūčių silkė su avokadu ir saulėgrąžomis

Deivydas Praspaliauskas

Lėtas virimas žemoje temperatūroje: ypatingo skonio patiekalai kiekvienam

dpraspaliauskas-atskleide-kaip-paruosti-zuvi-lyg-restorane

D.Praspaliauskas atskleidė, kaip paruošti žuvį lyg restorane

Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šventės gardžiau: užkandis su rūkytomis krevetėmis pagal D.Praspaliauską

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas ir jo desertai

Jaukiems žiemos vakarams: drėgni keksiukai su varške ir slyvomis