„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2021-06-28 11 val.
Deivydas Praspaliauskas dvejus metus dirbo su DFDS komanda – kūrė į Skandinaviją ir Vokietiją plaukiojančių keltų restorano „Mare Balticum“ meniu.

Keltų keleiviams – išskirtinis šefo D.Praspaliausko kurtas meniu: karaliaus žuvis

Krovininis laivas

DFDS duomenys: testavimas jūrų uostuose pasiteisino

Keltas „Acacia Seaways“

Šiaurės jūroje plaukios DFDS keltas: dar vienas laivas su Lietuvos vėliava

Naujas keltas

Lietuvos įgula Kinijoje išbando naują keltą

DFDS seaways keltas

Formalumų spąstuose: kol užpildė anketas, nebespėjo išplaukti

Kelionė automobiliu Klaipėda-Kylis

Ką keliautojams gali pasiūlyti Kylis?

Skrydis oro balionu virš Klaipėdos apylinkių

Auksiniai Klaipėdos uosto metai: kas tai lėmė?

DFDS keltas plaukia į Klaipėdos uostą

DFDS – pirmaujantis pasaulio keltų operatorius 10 metų iš eilės