Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Druska

Visos temos
Druska Veronica Bucks, Flickr.com/Druska – naudinga ar žalinga?

Druska – cheminis junginys, susidedantis iš katijonų ir anijonų, turinčių priešingą el. krūvį. Šnekamojoje kalboje druska arba valgomąja druska paprastai vadinamas natrio chloridas NaCl. Druska taip pat vadinama iškastinė akmens druska, kasama karjeruose ar giliose šachtose. Maisto gamyboje taip pat naudojamas kalio chloridas KCl vadinamas kalio druska. NaCl ir KCl skonis sūrus.

Cukinijų laiveliai

Įdaryti cukinijų laiveliai – keliaukite į skonių jūrą

Atopinis dermatitas / Druska

Kokias ligas suaktyvina per didelis druskos vartojimas? Tai lemia ir odos būklę

Lengvai sūdyti agurkai

Vasaros hitas: lengvai sūdyti agurkai su citrinos gaivumu

Druskos gavyba Kadise

„Baltuoju auksu“ garsėjanti Ispanijos vietovė: kadaise čia veikė daugiau nei 150 kasyklų

Arbūzų ir pomidorų salotos

Gaivu ir netikėtai skanu: Ramintos pomidorų ir arbūzo salotos su mėta

Sakartvelo šefas Shalva dalinasi išskirtiniu chačiapurio receptu

Sakartvelo šefas Shalva dalinasi išskirtiniu chačiapurio receptu: kaip namie pasigaminti tobulą?

Vanduo su druska

Paprastas būdas, bet nepaprastas efektas: ar mėginote kasdien gerti vandenį su druska?

Makaronai

Apie orkaitės pravėrimą, aliejų į makaronus ir alkoholį padažuose – 10 maisto mitų: ar tai tiesa?

Užsisakykite
15min naujienlaiškius