Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Druska ir pipirai“

Visos temos
„Druska ir pipirai“ „Druska ir pipirai“

„Druska ir pipirai“ – kulinarinė laida, kurioje pagrindinis akcentas – geros kainos ir geros kokybės produktai ir iš jų pagaminti patiekalai. Laidoje dalyvauja kviestiniai svečiai, kuriuos stebinsime „RIMI“ šefų gamintu maistu.

 

Petras Jucevičius

Legendinių „16Hz“ galėjo ir nebūti: grupės vokalistas P.Jucevičius – apie kulinariją ir užslėptus talentus

Ieva Montvydaitė ir Petras Jucevičius

Be kiaušinių ir grietinės, su avižiniais dribsniais: traškus obuolių pyragas namuose – už vos 2 eurus

Ieva Montvydaitė ir Petras Jucevičius

„Druska ir pipirai“: norite traškaus obuolių pyrago? Kiaušinius keiskite... avižiniais dribsniais

Azijietiškos karpio juostelės

Karpio „aukso amžius“: kaip lengvai nukaulinti šią žuvį ir paruošti ją išrankiausiam skoniui?

Lina Barčaitė ir Liucina Rimgailė

Krakmolu apklotas, terijakiu apkamšytas: karpio paruošimo būdas, kurį išbandę prie senų įpročių negrįšite

Lina Barčaitė ir Liucina Rimgailė

„Druska ir pipirai“: gastronominė kelionė į Aziją – bekaulis karpis terijakio ir medaus padaže

Traški smaližių pasaka

Stinga įkvėpimo naujamečiam meniu? Pagrindinę rolę patikėkite braškių, kefyro ir juodos duonos dermei