Duona

Visos temos
Duona Duona

Duona  – iš kviečių, rugių bei kitų javų gaminamas kepinys. Duona yra vienas iš svarbiausių angliavandenių šaltinių ir organizmo energijos poreikį patenkinančių produktų.

Duonos parduotuvė prie Aušros vartų, 1964-ieji

Kasdienė mūsų duona: ar reklamuosime Lietuvą kaip Tūkstančio Duonų šalį?

Duona

Varškės duona taps numylėtine – reikės vos kelių produktų

Dalia Grybauskaitė atidarė naują „Vilniaus duonos“ kepyklą

Plungėje naktį kilo gaisras duonos kepykloje

Lietuvos kariuomenės arklių depo kareivių valgykla, ~1920–1922 m.

Ne vien duona ir lašiniai: ką valgė Nepriklausomybės kovų laikotarpio Lietuvos kariai?

Persimonų duona

Bananai, traukitės į šalį – virtuvę užkariauja duona iš persimonų

Sumuštiniai su lašiša ir grūdėta varške

Pasakiški sumuštiniai su lašiša: džiugins ir kasdien, ir ypatingomis progomis

Asociatyvi nuotrauka

Tyrimas atskleidė, kuriuos pieno, mėsos ir duonos gaminių prekių ženklus dažniausiai renkasi pirkėjai

„Blogas“ maistas

Šie 10 „blogų“ maisto produktų iš tiesų gali būti naudingi sveikatai

Vaidotė Reventienė ir jos duona

Į Molėtus – ne vien prie ežerų: kaip džiaugtis ką tik iškepta duona ir kodėl galima valgyti paveikslą?