„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Duona

Visos temos
Duona Duona

Duona  – iš kviečių, rugių bei kitų javų gaminamas kepinys. Duona yra vienas iš svarbiausių angliavandenių šaltinių ir organizmo energijos poreikį patenkinančių produktų.

Lietuvos kariuomenės arklių depo kareivių valgykla, ~1920–1922 m.

Ne vien duona ir lašiniai: ką valgė Nepriklausomybės kovų laikotarpio Lietuvos kariai?

Persimonų duona

Bananai, traukitės į šalį – virtuvę užkariauja duona iš persimonų

Sumuštiniai su lašiša ir grūdėta varške

Pasakiški sumuštiniai su lašiša: džiugins ir kasdien, ir ypatingomis progomis

Asociatyvi nuotrauka

Tyrimas atskleidė, kuriuos pieno, mėsos ir duonos gaminių prekių ženklus dažniausiai renkasi pirkėjai

„Blogas“ maistas

Šie 10 „blogų“ maisto produktų iš tiesų gali būti naudingi sveikatai

Vaidotė Reventienė ir jos duona

Į Molėtus – ne vien prie ežerų: kaip džiaugtis ką tik iškepta duona ir kodėl galima valgyti paveikslą?

Naminė duona

Adolfas Grušas: sekmadienio Evangelija. Viešpaties atsakas – gyvenimo Duonos dovana

Duonelė

Varškės duonelė: sukite iš jos kebabus, ruoškite sumuštinius