Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-09-04 9 val.
Verdama uogienė

Ruošiame atsargas iš vasaros vidurio uogų: ypatingi džemai ir kitos gėrybės

Rabarbarų ledai ir pikantiškas čatnis

Rabarbarai – ne tik kepiniams: ruošiame jų atsargas, gaivius pusryčius ar desertą

Moliūgų džemas

Aromatingas moliūgų džemas su migdolais

Obuolių džemas

Konservavimo maratonas nesibaigia: skanėstai žiemai su obuoliais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kalabrijos delikatesai: „pasta filea“, violetiniai Tropėjos svogūnai, bergamotės

Sirupe konservuotos vynuogės

Šaltajam sezonui – egzotiškas skanėstas iš vynuogių

Vyšnių kompotas

Konservavimo karštinė įsisiūbuoja: 13 saldžių atsargų receptų

Kokosų kremas su rabarbarų užpilu

Rabarbarai – ne tik pyragams: ruošiame gaivius desertus ir atsargas žiemai

Šaltalankiai

3 receptai su vėl madingais šaltalankiais: arbata, džemas ir čatnis