Džiovinti vaisiai

Visos temos
Džiovinti vaisiai Tez tour nuotr./Džiovinti vaisiai ir prieskoniai Stambulo turguje

Džiovinti vaisiai – džiovinti sultingieji vaisiai (obuoliai, kaulavaisiai, uogos ar kt.), kurių drėgnis apie 20 %. Džiovinami natūraliai (pvz., saulėkaitoje) arba pramoniniais džiovinimo būdais. Džiovinami nepjaustyti vaisiai (razinos), perpjauti su išimtomis sėklomis (kriaušės, obuoliai) ar išimtais kauliukais (vyšnios, slyvos), pjaustyti gabalėliais (mango, papajos). Džiovinami vaisiai palengvėja apie 8 kartus.

Sėklų, riešutų, džiovintų vaisių ir bolivinių balandų keksas

Norintiems sveikiau: sėklų, riešutų, džiovintų vaisių ir bolivinių balandų keksas

Advento tortas

Būtinas išsikepti Advento pyragas: receptas, puoselėtas bene 40 metų

Moteris renkasi maistą

Kai užkandžiavimo išvengti nepavyksta: kokie produktai kūnui bus naudingiausi?

Vaisinis ryžių plovas

Plovas su džiovintais vaisiais

„Maxima“

Dar vienas pokytis „Maximos“ parduotuvėse: atsisakė sveriamų riešutų ir džiovintų vaisių

Brandintas Kalėdų pyragas

Verta kepti jau dabar: ypatingas kalėdinis pyragas, kuris subręs iki švenčių

Džiovinti vaisiai ir daržovės
Reklama

Vaisių ir daržovių derlių „Rimi“ specialistai rekomenduoja džiovinti: kol jų kaina žemiausia, tai gera proga sutaupyti

Šiuose produktuose slepiasi cukrūs

15 maisto produktų, kurių niekada neturėtų būti jūsų virtuvėje

Naminiai daržovių traškučiai

Naminiai daržovių ir vaisių traškučiai: patarimai, iš ko ir kaip gaminti