Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eklerai

Visos temos
Eklerai Ekleras

Eklerai – plikyti saldūs pyragaičiai.

 

Plikytos tešlos riestės su maskarpone

Plikytos tešlos skanėstai: nuo paprastų pyragėlių iki karališko krokenbušo

Nacionalionio operos ir baleto teatro bufetai

Testas smaližiams: ar pažinsite bent 9-is iš šių 12 desertų?

Tirpstantys burnoje dangiškieji Ilonos Juciūtės eklerai

Tirpstantys burnoje dangiškieji Ilonos Juciūtės eklerai

Savaitgalio patiekalų duetas

Pavasario startui – prancūziškų kepinių pora: kišas su vištiena ir klasikiniai eklerai

Naminiai eklerai

Eklerų galima pasigaminti ir patiems: B.Nicholson viešnia pasidalino šeimos receptu

Plikytos tešlos riestės su maskarpone

Pasilepinkime plikytos tešlos kepiniais: nuo klasikinių eklerų iki įspūdingojo krokembušo

Siauras riestas ornamentas klasikinį plikytą pyragaitį paverčia įspūdinga gulbe

Plikytos tešlos pyragėlių kepimo paslaptys: nuo klasikos iki grakščių gulbių

Eklerai

Konditerijos klasika – eklerai: populiariausias receptas su vaniliniu kremu ir galimos variacijos

Eklerų testo dalyviai

Eklerų testas: kur Vilniuje jie skanūs ir kokybiški, o kur – tik blankus saldėsis?