Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-06-21 11 val.
Patogios funkcinės erdvės virtuvėje

Ar galime gyventi neteršdami aplinkos?

Enrika Karvelienė ir jos auginti smidrai

Smidrų ūkio įkūrėja E.Karvelienė apie verslo pradžią: „Pamaniau, jei niekam nereikia, tada reikia man“

Kupolinės Žaliūkių malūnininko sodyboje

Etnologė: „Pozityvaus žmogaus santykio su gamta dabar mažiau nei senovėje, bet tai atgimsta“

Moteris su daugkartiniais pirkinių krepšiais

Ekologija besidominčio lietuvio portretas: kas rūpi labiausiai, kuo domisi vangiau

Ekologinis Jusių ūkis

Pakeistos ekologinio ūkininkavimo taisyklės

Rūšiavimas

Ar visos surinktos pakuotės perdirbamos?

Žygio dalyviai

Šiukšles renkančių „lobis“: 8 tūkst. nuorūkų, prezervatyvai, pakelėje – kanistras su šlapimu

Marijus Gailius

M.Gailius: „Tik atvykėliai ir pamišėliai gerąja prasme, utopijos vizionieriai gali ištraukti Lietuvą“

Inga Vyšniauskienė

Inga Vyšniauskienė: Trys didelės palmių aliejaus problemos