„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Ekspertai pataria

Visos temos
„Norfos“ ekspertų patarimai, kaip gaminti maistą: čia dirbantys specialistai atskleidžia pačius geriausius savo receptus – nuo traškių konservuotų agurkėlių iki sultingų kotletų.
Deividas Rafanavičius

Koks tikrasis vadovo vaidmuo komandoje? O gal jo jau nebereikia?

Agnė Byčiūtė

„Mums reikia naujo vado“: kokių kompetencijų iš vadovų reikalauja vykstantys pokyčiai

Aida Rafanavičė, Gintarė Varnelė

Nuomonių formuotojų pamokos pardavėjams, kurias reikėtų išmokti

Kiaulienos vyniotinis

Sultingas kalėdinis kepsnys tiesiai iš šefo virtuvės

Kiaulienos kepsnys

Šefo patarimai, kaip gardžiai iškepti didelį kepsnį visai šeimai

Sviestas

Pagiriamasis žodis sviestui: kodėl ypač naudingas šiuo metu

Keptuvė

Ekspertų patarimai, kaip išsirinkti geriausią keptuvę

Maistas

10 gudrybių virtuvėje, padėsiančių greičiau ir skaniau gaminti

Rauginti kopūstai

Ekspertai: rauginti kopūstai – sveikiausias būdas išlaikyti šias daržoves per žiemą