Ėriena

Visos temos
Ėriena Tandoori ėrienos kepsnys / „Santa Maria“ nuotr.
Ėriena  – ypatingai švelnaus skonio jauno ėriuko mėsa, kuri yra puikus vitaminų šaltinis. Nesotieji riebalai, kurie žmogui labai reikalingi, sudaro daugiau nei pusę ėrienoje esančių riebalų. Ėriukų mėsa – puikus karnitino, geležies, vario, cinko bei seleno šaltinis. Ėriena laikoma delikatesu, todėl šios mėsos kaina nėra maža. 

 

Ėrienos troškinys

Ėriuko šlaunelių troškinys su šonine ir grybais

Ėrienos kebabai

Geriausias Odetos turkiškas ėrienos kebabas: tikrai neatsispirsite šiam patiekalui

Nida Degutienė ir jos lėtai keptas marokietiškas ėrienos kumpis

Nidos receptas: šventėms – lėtai keptas marokietiškas ėrienos kumpis