VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+2°
Kaunas
+2°
Klaipėda
+6°
Šiauliai
+2°
Panevėžys
+2°
Alytus
+1°
Mažeikiai
+2°
Utena
+2°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Evelina Stundžienė
Visos temos
Evelina Stundžienė
Evelina Stundžienė
– Lietuvos kulinarė, maisto tinklaraštininkė.
„Karantino kuchnia“: Bafalo sparneliai – geriausias užkandis jaukiam vakarui prie filmo
Išsaugota
11
„Karantino kuchnia“: Bafalo sparneliai
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: voveraičių sezono įkarščiui – fantastiška sriuba ir omletas
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: prancūziški kiaušiniai majonezo padaže – atgaiva sielai
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: dvi mišrainės – tiks ir ant šventinio stalo, ir į iškylą
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: įspūdingas grybų ir sūrio kišas per mažiau nei valandą
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: greitai pagaminamas keptas baklažanas su faršu
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: greitai paruošiami pyragėliai su įvairiais įdarais
Išsaugota
„Karantino kuchnia“: greitas ir gardus iškylų maistas
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius