Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-05-29 13 val.
Karantino patiekalai

Ką lietuviai valgė per karantiną? Pernokusių bananų duona, šaltiena butelyje ir sovietinio paveldo grįžimas

Šaltibarščiai ir Evelina Stundžienė

Šventiniai šaltibarščiai su ikrais, Chalapos paprikomis, kaparėliais ir krienais: drąsiau, skonis – neįtikėtinas

Evelina Stundžienė ir kalendrų sriuba

Kalendrų sriuba ar trintas Šrekas? Nutrūktgalviškas receptas jūsų stalui

Burnoje tirpstančios empanados

„Karantino kuchnia“: ribojimai švelnėja, gaminkime iškylų žvaigždę – burnoje tirpstančias empanadas!

„Karantino kuchnia“: Dešrelės ir troškinti kopūstai Didžiosios depresijos stiliumi – džiaugsmas ir akims, ir skrandžiui

„Karantino kuchnia“: Dešrelių ir kopūstų tortas Didžiosios depresijos stiliumi – džiaugsmas ir akims, ir skrandžiui

Lazanija su silke

„Karantino kuchnia“. Nesakykite italams, bet lazanija su silke – tikras atradimas

 Dovilė Joneliūnienė, Evelina Stundžienė, Violeta Mičiulienė, Agnė Kulitaitė

Karantino mados: žinomos moterys atskleidžia, ką dėvi šiomis dienomis