„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Evgenya Redko

Visos temos
Evgenya Redko Evgenya Redko

Evgenya Redko – Lietuvos muzikos atlikėja ir dainų autorė. Evgenyos Redko vokalas lietuviškos muzikos klausytojams puikiai pažįstamas – būtent jos balsas skamba hitais tapusiose hiphopo dueto Lilo ir Innomine dainose „Karina“, „Išversk man pasaulį“, „Tu privalai skambėt“.

2019 metais Evgenya Redko nusprendė pradėti savo solinę karjerą ir pristatė singlą „Ką man nori pasakyt“, vėliau išleido ir debiutinį albumą „Deivės“.

Evgenya Redko

ŽMONĖS svečiuose – Evgenya Redko: „Įkliuvau“, undinėlė ir nemokėjimas sakyti „NE“

Evgenya Redko su vyru Asi

Evgenya Redko virto nežemiška būtybe: neįprastame vaizdo klipe – ir vyras Asi

Silvester Belt

Paaiškėjo, ką „Eurovizijos“ gerbėjai nori matyti atrankoje: ypač išsiskyrė viena garsi atlikėja

Restorano „Babble“ ir kabareto namų „Nijinsky III“ naujos koncepto erdvės pristatymo vakaras

Išskirtiniame VIP vakare Vilniaus centre – būrys žinomų svečių: pasinėrė į sensacingą patirtį

Evgenya Redko

Evgenya Redko ruošiasi pirmam arenos šou: „Link to ėjau visą gyvenimą“

Klaipėdos Jūros šventės koncertas

Jūros šventės pagrindinio vakaro akordai – su „The Roop“, Evgenya Redko ir „G&G Sindikatu“

Evgenya Redko

„ŽMONĖS svečiuose“ – Evgenya Redko: „Mano „Planeta“ – mano vyras Asi“

Evgenya Redko

Evgenya Redko po pertraukos pristato vasarišką singlą „Planeta“: „Su vyru dainą šlifavome ilgai“

Evgenya Redko ir Beatričė Staniūnaitė laidoje „Kas gero Eurovizijoje?“

„Kas gero Eurovizijoje“ – Evgenya Redko: Šveicarijos Nemo, estų „narkotikai“ ir Ukrainos dvasia