„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2022-11-28 20 val.
„Karantino kuchnia“: keptas baklažanas su faršu

„Karantino kuchnia“: greitai pagaminamas keptas baklažanas su faršu

Maltos mėsos troškinys su kriauklelėmis

Malta mėsa – ne tik kotletams: 20 tradicinių ir netikėtų patiekalų visiems skoniams

Evelina Stundžienė

„Karantino kuchnia“: įdomesniam Velykų stalui – škotiški kiaušiniai faršo apvalkale

Karantino kuchnia: čili troškinys

„Karantino kuchnia“: itin greitai pagaminamas čili troškinys, kuris primins tą iš garsios picerijos

Evelina Stundžienė

„Karantino kuchnia“: minkštutėliai kotletai baltajame padaže – visai kaip mokykloje

„Karantino kuchnia“: Čičinsko kepsniai

„Karantino kuchnia“: Čičinsko kepsniai – nostalgija dvelkianti legenda iš Panevėžio

„Karantino kuchnia“: farširuotos bulvės

„Karantino kuchnia“: farširuotos bulvės – puodo neliko per vieną vakarą

Kepinama mėsa

Smulkinta mėsa ar faršas? Ekspertė – apie tai, kaip pasirinkti ir ką gaminti