„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Feta Feta / Fotolia nuotr.
Feta– sūrokas avių pieno sūris, brandinamas sūryme keletą mėnesių. Pagamintas sūris neturi žievės, yra minkštos tekstūros, su skylutėmis. Fetos gimtinė yra Graikija, todėl bene populiariausias patiekalas su šiuo sūriu yra klasikinės graikiškos salotos. Stipraus aromato sūrus sūris tinka įvairiems karštiems patiekalams ruošti, taip pat užkandžiams ir salotoms, kai derinamas drauge su vaisiais (arbūzais, figomis ar kt.)
Arbūzo salotos su feta

Dūminės arbūzo salotos su feta: gaiva ir skanumas viename, išmėginkite

Arbūzo ir fetos salotos

Lietuvių numylėtos arbūzo ir fetos salotos: 3 būdai jas pakelti į naują lygį

Arbūzo salotos su feta

Kai norisi gaiviau – arbūzų salotos su feta

Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: moliūgų sriuba su feta ir šio patiekalo ABC

Paplotėliai su sūriu ir uogom

Išbandykit fantastišką užkandį – mini picas su sūriu ir šilauogėmis

Nida Degutienė ir jos keptas apkepas

Nidos receptas: ypatingai paprastas ir skanus cukinijų, porų ir fetos apkepas

Įdaryti pomidorai feta ir bazilikais

Lėkštėje nutūpusi vasara: feta ir bazilikais įdaryti kvapnūs pomidorai

Keptas halumis su pomidoriukais
Reklama

Ant grilio keptas sūris: išbandykit 3 rūšis ir nuspręskit, kuris jums skaniausias

Ridikėlių ir agurkų salotos su feta

Pavasariškos agurkų ir ridikėlių salotos, karališkomis jas pavers keptas sūris