Flavonoidai

Visos temos
Flavonoidai 123rf nuotr./Chemija

Flavonoidai – heterocikliniai geltoni organiniai junginiai (lot. flavus – geltonas). Tai augalų pigmentai, kurie kaupiasi žieduose, vaisiuose, lapuose. Daugelio augalų geltona ar oranžinė spalva priklauso nuo flavonoidų, esančių augale.

Obuolys – ir maistas, ir vaistas

Obuoliai ilgina gyvenimą

Prieskoniai odai

Prieskoniai odai

Žydinti žliūgė

Žliūgė lieknėjimui ir grožiui

Karšta sriuba visuomet gydo

Maistas nuo peršalimo, kuris nekenkia figūrai

Spanguolės

Mokslininkai patvirtino visokeriopą spanguolių naudą sveikatai

Keksiukai

Kodėl blogai valgyti saldumynus

Saldžiosios paprikos

Ar svarbi maisto spalva?

Karštas šokoladas su aitriąja paprika

Kakava atminčiai

Vitaminų dozė

Grožiui būtinų produktų dešimtukas