Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Galapagai

Visos temos
Galapagai „Galapagai“ / Festivalio organizatorių nuotr.

Festivalis „Galapagai“ yra vienas didžiausių tarptautinių muzikos ir pramogų renginių Lietuvoje, organizuojamas Zarasuose po atviru dangumi. Festivalio metu skamba gyva muzika, keliose scenose koncertuoja Lietuvos ir užsienio šalių atlikėjai (Lenkijos, Švedijos, Suomijos, Vokietijos, Baltarusijos, Latvijos, Estijos ir kitų valstybių). Kokybiška muzika ir plačiu pramogų pasirinkimu garsėjantis festivalis kasmet pritraukia daugiatūkstantinę publiką.

„Galapagai“ organizuojami nuo 2011 metų. Festivalis vyksta Zarasuose, Zaraso ežero saloje. Kiekvienais metais čia išdėstomos kelios scenos, kuriose pasirodo kelios dešimtys Lietuvos ir pasaulinio garso muzikos atlikėjų (2016 metais daugiau nei 80 atlikėjų koncertavo 8 scenose). Festivalio metu skamba įvairių žanrų muzika, organizuojamos sporto varžybos, ekstremalūs šou ir kiti turiningo laisvalaikio užsiėmimai. Viena žinomiausių festivalio pramogų – jau tradicija tapusi rungčių serija „Galapagai Challenge“. Išskirtinis „Galapagų“ bruožas – dėmesys socialinėms iniciatyvoms, pvz., renginio metu daug dėmesio skiriama ne tik svečiams, bet ir jų augintiniams – čia kasmet rengiamos draugiškos šunų ir jų šeimininkų lenktynės. Minėtoji iniciatyva orientuojama į socialinės atsakomybės jausmą. Festivalio organizatoriai griežtai pasisako prieš narkotikus, renginio metu taip pat draudžiama vartoti stipriuosius alkoholinius gėrimus.

„Galapagai“ yra vienintelis Lietuvos festivalis, dalyvaujantis tarptautinėje Europos talentų mainų programoje ir jau kelis metus iš eilės nuominuojamas geriausių nedidelės apimties Europos festivalių kategorijoje. Kasmet milžinišką gerbėjų minią pritraukiantis muzikos ir aktyvių pramogų renginys „Galapagai“ 2017 m. organizuojamas liepos 28–29 dienomis Zaraso ežero saloje. Bilietus galima įsigyti oficialiame festivalio puslapyje galapagai.lt ir tiketa.lt svetainėje.

 

  • Festivalio pavadinimas: Galapagai
  • Tipas: muzikos ir pramogų festivalis
  • Vieta: Zarasai, Lietuva
  • Festivalis organizuojamas nuo: 2011 m.
  • Bilietus platina: tiketa.lt

 

Oficiali svetainė: http://galapagai.lt/

Facebook: https://www.facebook.com/Galapagaifestival/

Instagram: https://www.instagram.com/galapagai/

Bilietus platina: http://www.tiketa.lt

 

Remis Retro

Vasaros festivalių organizatoriai: po pandemijos reikia ieškoti naujų formų

Festivalis „Galapagai“

Atšauktas muzikos festivalis „Galapagai“ – šią vasarą neįvyks

Festivalis „Galapagai“

Antroji festivalio „Galapagai“ diena: į Zaraso ežero salą muzikantai skubėjo net iš Los Andželo

DJ Nevykele

Paaiškėjo festivalio „Galapagai“ naujokai: sceną pirmą kartą išbandys ir DJ Nevykele

Antroji festivalio „Galapagai“ diena/Dainiaus Dambrausko nuotr.

Festivalis „Galapagai“: garsiausi atlikėjai, naktiniai vakarėliai ir komikų pasirodymai